MONQ - difuzor personal

 

Cei de la MONQ au început cu o viziune - să împărtășească aromoterapia personală oriunde®.

 

După decenii în mediul chirurgical, fondatorul MONQ, Eric Fishman, M.D., a dorit să inițieze schimbări la o scară mai mare. Din dorința sa de a face ceva pozitiv pentru lume, a început să exploreze oportunități de wellness - oportunitatea de a îmbina noi tehnologii și cunoștințe antice, de a combina știința și stilul, și de a face sănătatea holistică și aromaterapia antică mai accesibilă.

El a pus bazele unei echipe de experți entuziaști alături de care împărtășește sănătatea naturală și puterea de vindecare a beneficiilor naturii prin construirea profilelor terpenice pentru a ajuta consumatorii să se simtă mai bine.

Terpenele sunt molecule de hidrocarburi naturale, nesaturate și aromatice emise de plante și ele au fost elementele de bază ale vieții de la început. Acestea, sub formă de uleiuri esențiale și plante botanice, au fost folosite de generațiile strămoșilor noștri pentru vindecare și ca indicatori a sănătății. Strămoșii noștri au evoluat pentru a respira aceste terpene. 

Deoarece căutăm întotdeauna modalități de a vă îmbunătăți experiența, MONQ a ridicat ștafeta cu o nouă linie de produse cu ulei de CBD, cu aromoterapie bogată în terpene pentru un efect sănătos, sigur și relaxant.
  

 

Suport clienti Luni - Sambata, orele 9-18

0755419240 contact@aromateca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!