Aromateca Neroli - 2 ml

209,90 RON
Uleiul esențial Neroli este unul dintre cele mai des întâlnite uleiuri în producerea parfumurilor și cosmeticelor, cu efect calmant, răcoritor și hidratant.
 
Stoc limitat!

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AT060 Ai nevoie de ajutor? 0755419240
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (3)
  • Review-uri (0)
Portocalul amar produce trei uleiuri esențiale diferite. Coaja fructului aproape copt produce ulei de portocal amar, frunzele sunt sursa uleiului esențial de petitgrain, iar uleiul esențial de neroli este obținut prin distilarea cu abur a florilor mici, albe, ceroase ale pomului.

Portocalul amar este originar din Africa de Est și Asia tropicală, dar astăzi este cultivat și în întreaga regiune Mediteraneană, în statele Florida și California. Copacii înfloresc puternic în luna mai și, în condiții optime de creștere, un portocal amar mare poate produce până la 60 de kilograme de flori proaspete.

Momentul culegerii este crucial atunci când vine vorba de crearea uleiului esențial de neroli, deoarece florile își pierd rapid uleiul după ce sunt smulse din copac. Pentru a menține calitatea și cantitatea uleiului esențial de neroli la cel mai înalt nivel, floarea de portocal trebuie culeasă manual, fără a fi manipulată excesiv.

Floarea sa este sursa unui ulei calmant, răcoritor și înălțător, care e considerat de mult timp un tratament pentru anxietate și depresie. Are puterea de a echilibra și revigora.

Este intens, dar răcoritor și ușor, fiind o componentă a multor parfumurilor. Amestecat într-un elixir sau o cremă pe bază de ulei, neroli ajută la hidratarea pielii, contribuind la reducerea liniilor fine cauzate de deshidratare. Acțiunea sa ușoară de tonifiere îl face ideal pentru piele, ajutând la menținerea elasticității pentru tenul gras sau cu tendințe acneice.

Nume botanic: Citrus aurantium var. amara

Țara de origine: Egipt

Partea plantei: florile

Metoda de extracție: Distilare cu aburi

Compusi chimici predominanti: B-pinene, b-myrcene, limonene

Proprietăți terpeutice: calmant, sanatatea pielii, digestiv

Aromă: exotic, fresh, floral

Grad puritate: 100% ulei esențial pur, crescut ecologic

Precauții: A nu se aplica nediluat pe piele. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți insarcinata sau alăptați, consultați medicul sau aromaterapeutul. Evitați contactul cu ochii și zonele sensibile ale corpului. In caz de contact cu ochii clatiti in abundanta cu apa.

Păstrare: A se păstra bine închis la loc uscat, rece și ferit de lumină. 

Capacitate: 2 ml

  • Certificat de analiză - LOT: 131020-2

    Descarca
  • Alergeni - PDF

    Descarca
  • Certificat cu date privind siguranța uleiului - PDF

    Descarca

Scrie un review


Suport clienti Luni - Sambata, orele 9-18

0755419240 contact@aromateca.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!